Η συνταγή είναι τσεχική και σλοβακική στην προέλευση. Είναι ωστόσο γνωστή και αρεστή σε όλη την κεντρική, δυτική και ανατολική Ευρώπη. Το «γκούλας» είναι ένα φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και πεντανόστιμο, αλλά ελαφρώς πικάντικο, οπότε, υπάρχει ενδεχόμενο να μην αρέσει σε μικρά παιδιά ή σε οπαδούς των ανάλαφρων γεύσεων. Αξίζει, πάντως, να δοκιμάσετε να το μαγειρέψετε. Έστω και ως πείραμα, ή απλά, σαν εμπειρία.
1 κομμάτι βοδινό
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Πασχαλινά κουλουράκια
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Πασχαλινά αυγά με χρώμα ζαχαροπλαστικής!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα