Η συνταγή είναι τσεχική και σλοβακική στην προέλευση. Είναι ωστόσο γνωστή και αρεστή σε όλη την κεντρική, δυτική και ανατολική Ευρώπη. Το «γκούλας» είναι ένα φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και πεντανόστιμο, αλλά ελαφρώς πικάντικο, οπότε, υπάρχει ενδεχόμενο να μην αρέσει σε μικρά παιδιά ή σε οπαδούς των ανάλαφρων γεύσεων. Αξίζει, πάντως, να δοκιμάσετε να το μαγειρέψετε. Έστω και ως πείραμα, ή απλά, σαν εμπειρία.
1 κουτάκι χυμό
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Γαρίδες βραστές, μια γρήγορη νοστιμιά!
Πασχαλινά κουλουράκια
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Θρακιώτικη τυροκαυτερή, η αυθεντική!
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά