Το χούμους είναι μια παραδοσιακή λιβανέζικη συνταγή για σαλάτα που συνοδεύει το τοπικό ψωμί και υπάρχει σε κάθε λιβανέζικο τραπέζι. Είναι πάρα πολύ εύκολο να το φτιάξουμε και μπορούμε να "παίξουμε" με τις δοσολογίες των υλικών ανάλογα με τα γούστα μας. Θα δούμε μία εκδοχή για την παρασκευή χούμους.
100 ml ελαιόλαδο
Το κυριακάτικο τραπέζι για πολλές οικογένειες στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένο με το χοιρινό με πατάτες στο φούρνο. Αυτή εδώ είναι η συνταγή όπως το έφτιαχνε η γιαγιά Ελένη, να' ναι καλά εκεί που είναι...
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Ρατατούι στο φούρνο, η αυθεντική πεντανόστιμη συνταγή για ένα πιάτο οπτασία χρωμάτων