100 ml ελαιόλαδο

Από eleni, 6 Νοε 2009

Το χούμους είναι μια παραδοσιακή λιβανέζικη συνταγή για σαλάτα που συνοδεύει το τοπικό ψωμί και υπάρχει σε κάθε λιβανέζικο τραπέζι. Είναι πάρα πολύ εύκολο να το φτιάξουμε και μπορούμε να "παίξουμε" με τις δοσολογίες των υλικών ανάλογα με τα γούστα μας. Θα δούμε μία εκδοχή για την παρασκευή χούμους.

Από giagia-eleni, 30 Αυγ 2009

Το κυριακάτικο τραπέζι για πολλές οικογένειες στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένο με το χοιρινό με πατάτες στο φούρνο. Αυτή εδώ είναι η συνταγή όπως το έφτιαχνε η γιαγιά Ελένη, να' ναι καλά εκεί που είναι...

Οι νέες συνταγές μας