Το χούμους είναι μια παραδοσιακή λιβανέζικη συνταγή για σαλάτα που συνοδεύει το τοπικό ψωμί και υπάρχει σε κάθε λιβανέζικο τραπέζι. Είναι πάρα πολύ εύκολο να το φτιάξουμε και μπορούμε να "παίξουμε" με τις δοσολογίες των υλικών ανάλογα με τα γούστα μας. Θα δούμε μία εκδοχή για την παρασκευή χούμους.
100 ml ελαιόλαδο
Το κυριακάτικο τραπέζι για πολλές οικογένειες στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένο με το χοιρινό με πατάτες στο φούρνο. Αυτή εδώ είναι η συνταγή όπως το έφτιαχνε η γιαγιά Ελένη, να' ναι καλά εκεί που είναι...
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Θρεπτική κοτόσουπα, ιδανική για το κρυολόγημα
Τάρτα με βερίκοκα, η πιο απλή και νόστιμη συνταγή
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Εύκολη σοκολατόπιτα, σκέτη κόλαση!