Η βινεγκρέτ είναι μια σάλτσα για ντρέσινγκ με γαλλική προέλευση και φινέτσα που παρασκευάζεται με ανάμειξη ελαιόλαδου με κάποιο όξινο υγρό, όπως το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού. Υπάρχουν όμως πολλές παραλλαγές, όπως θα δούμε, καθώς μπορούμε να βελτιώσουμε το μείγμα με αλάτι, βότανα και μπαχαρικά. Εδώ θα δούμε πως να φτιάξουμε μια γευστικότατη σπιτική βινεγκρέτ καθώς και τις διάφορες παραλλαγές της.
φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Λαχανοντολμάδες της γιαγιάς
Κέικ λεμονιού σιροπιαστό και πεντανόστιμο!