Η συνταγή που κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτά τα μανιτάρια, πήραν το όνομα τους από τον σπουδαίο Γάλλο ποιητή Γκιγιώμ Απολλιναίρ. Είναι ο ορισμός της νοστιμιάς! Έχουν βαθύ πορτοκαλί χρώμα και για καλή μας τύχη ευδοκιμούν και στην Ελλάδα. Εμφανίζονται το φθινόπωρο, από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο, σε μέρες με ηλιοφάνεια μετά από βροχή. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όποιο άλλο είδος θέλετε. Φτιάχνονται εύκολα, γρήγορα και αξίζει να τα δοκιμάσετε!
Μισό φύλλο δάφνης
Η συνταγή για ένα διαφορετικό πιάτο που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή. Κρέπες με κιμά, λαχταριστές, σκέτο όνειρο! Στην γέμιση για αυτές τις κρέπες, μαζί με τον κιμά και τα μυρωδικά, προσθέτουμε και συκωτάκια πουλερικών για έξτρα γεύση αλλά αν θέλετε τα παραλείπετε. Με τη συνταγή αυτή βγαίνουν πάντως περίπου 15 τέλειες κρέπες. Απολαύστε τες παρέα με την μπυρίτσα σας και θα μας θυμηθείτε.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Πασχαλινά κουλουράκια
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης