Υλικά Συνταγής
Η κλασική συνταγή για λιβανέζικη σαλάτα Φατούς.
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μικρά τετραγωνάκια.
Τον δυόσμο, τον βασιλικό και τον μαϊντανό τα ψιλοκόβουμε καλά.
Προσπαθούμε να χωρίσουμε τις πίτες στη μέση και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στο γκρίλ του φούρνου μέχρι να κοκκινίσουν και από τις δύο μεριές.
Αφού έχουμε βάλει όλα τα υλικά μέσα σε μια σαλατιέρα, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό από τα λεμόνια και το λάδι.
Πριν τη σερβίρουμε, σπάμε με τα χέρια μας την πίττα και τη ρίχνουμε μέσα.
Αν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή αντί για την πίττα βάζουμε το πλιγούρι και αφήνουμε τη σαλάτα 3 περίπου ώρες στο ψυγείο για να φουσκώσει το πλιγούρι και έχουμε μια σαλάτα ΦΑΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Την συνταγή την έχω από την
καταρχήν ευχαριστούμε για την
Λυπάμαι πολύ αλλά ΚΑΝΕΝΑ από
Ωραία σαλάτα! :)