Υλικά Συνταγής
Αυτή είναι η πιο κλασική και απλή συνταγή για ντοματοκεφτέδες.
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν για περίπου 1 ώρα. Παράλληλα, καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κρεμμύδια.
Μόλις στραγγίξουν καλά οι ντομάτες, ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ και πλάθουμε στρογγυλούς ντοματοκεφτέδες.
Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, γυρίζοντας τους σταδιακά μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές τους.
Μόλις γίνουν, βγάζουμε τους ντοματοκεφτέδες από το τηγάνι και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Οι ντοματοκεφτέδες σερβίρονται συνήθως ζεστοί και συνοδεύουν άριστα το ουζάκι μας!