Σάλτσα σοκολάτας

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα και προσθέτουμε το νερό και λίγο αλάτι στην άκρη του κουταλιού.

Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει μία σάλτσα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμα νερό για να την αραιώσουμε.

Η σάλτσα είναι έτοιμη! Μπορούμε είτε να την χρησιμοποιήσουμε αμέσως είτε να την φυλάξουμε στο ψυγείο αφού όμως κρυώσει.

Για να την χρησιμοποιήσουμε από το ψυγείο την ζεσταίνουμε ελαφρά.

Την χρησιμοποιούμε στο σερβίρισμα γλυκών για να διακοσμήσουμε το πιάτο ή για να στολίσουμε τα γλυκά.

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 


Βρείτε τις συνταγές μας παντού