PT1H

PT1H: Δείτε τις καλύτερες συνταγές μας.

Σφολιατάκια με αχλάδια και βουτυρένια κρέμα, ονειρεμένο γλυκό!

Τα αχλάδια είναι θεσπέσιο φρούτο, αλλά υπάρχουν άπειρες συνταγές για να κάνουμε και πολύ ωραία γλυκά με αχλάδι. Στην παρακάτω συνταγή φτιάχνουμε αχλάδια σε πουγκιά σφολιάτας και τα γεμίζουμε με κρέμα......Διαβάστε τη συνταγή για Σφολιατάκια με αχλάδια και βουτυρένια κρέμα, ονειρεμένο γλυκό!

Αγκινάρες γεμιστές με κιμά, μερακλίδικη συνταγή-μούρλια!

Oι αγκινάρες είναι πολυετή λαχανικά, πολύ νόστιμα αλλά και ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία μας. Πρέπει να τις έχουμε στη διατροφή μας γιατί έχουν λίγες θερμίδες και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες....Διαβάστε τη συνταγή για Αγκινάρες γεμιστές με κιμά, μερακλίδικη συνταγή-μούρλια!

Tούρτα Black Forest με κρέμα, σοκολάτα και κεράσια, σκέτη κόλαση!

Αν ετοιμάζετε πάρτυ ή θέλετε ένα ιδιαίτερο γλυκό για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας σε ένα κυριακάτικο τραπέζι, τι καλύτερο από μια τούρτα που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους; Εδώ θα δούμε μια...Διαβάστε τη συνταγή για Tούρτα Black Forest με κρέμα, σοκολάτα και κεράσια, σκέτη κόλαση!

Το κοτόπουλο με πατάτες της μαμάς!

Μπορεί να ψάχνουμε συνέχεια συνταγές ψαγμένες, αλλά το κλασικό έχει άλλη αξία. Παλιά δοκίμαζα το κοτόπουλο με κάρυ και πολλά άλλα μπαχαρικά θέλοντας να μετριάσω την έντονη μυρωδιά πουλερικού....Διαβάστε τη συνταγή για Το κοτόπουλο με πατάτες της μαμάς!

Αρνί στη σούβλα, βήμα προς βήμα

Το παραδοσιακό αρνί στη σούβλα δεν έχει φυσικά καμία ιδιαίτερη συνταγή. Η όλη ουσία είναι στη διαδικασία του σουβλίσματος και έπειτα στο αργό ψήσιμο του αρνιού. Ωστόσο, η σωστή προετοιμασία και το......Διαβάστε τη συνταγή για Αρνί στη σούβλα, βήμα προς βήμα

Κεικ με ολοκληρα πορτοκαλια

1) Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια. Προτιμούμε αυτά που δε έχουν κερί απ'έξω. Κόβουμε τις δύο κορυφές. Τα κοβουμε στα 4 ή στα 6 (ολόκληρα, όπως είναι) και βγάζουμε τυχόν κουκούτσια. Τα πορτοκάλια τώρα,......Διαβάστε τη συνταγή για Κεικ με ολοκληρα πορτοκαλια

Μουσταλευριά

Μια εύκολη συνταγή για μουσταλευριά είναι ότι πρέπει για το φθινόπωρο. Όλο και από κάπου θα μπορείτε να βρείτε λίγο μούστο... Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε τον μούστο ξαφρίζοντάς τον με τρυπητή κουτάλα......Διαβάστε τη συνταγή για Μουσταλευριά