Το Εκμέκ Κανταΐφι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά αλλά και φημισμένα επιδόρπια της ελληνικής κουζίνας. Ενα σιροπιασμένο γλυκό που συνδυάζει το φύλλο καταΐφι με στρώσεις κρέμας και σαντιγί και φυστίκι ή αμύγδαλο από πάνω. Ειναι απλά ένα όνειρο και σχετικά εύκολο να το φτιάξουμε. Αυτή εδώ είναι η κλασική, σπιτική συνταγή για εκμέκ κανταϊφι.
150 γρ. κανταΐφι
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Μπουγιουρντί Σαλονικιώτικο, ο πιο νόστιμος μεζές!
Καλαμαράκια υγιεινά, σαν τηγανητά!
Καθαρά Δευτέρα: Σημασία, έθιμα και γεύσεις
Σολομός με μακαρόνια α λα κρεμ, σκέτο όνειρο
Φανουρόπιτα (με επτά υλικά)
Μακαρονοσαλάτα, ένα δροσερό πιάτο!
Το πιο τραγανό και αφράτο ελιόψωμο που έχετε φάει ποτέ!
Φρουτοποτό καλοκαιρινό