150 γρ. μπέικον

Από Ρεμί, 7 Φεβ 2022

Με αυτή τη γέμιση τα πιροσκί σας θα γίνουν ανάρπαστα! Προσθέτοντας πατάτα και μπέικον θα πάρουν μια μοναδική γεύση που σίγουρα δεν θα μείνετε στο ένα!

Από Ρεμί, 24 Νοε 2020

Η φασολάδα, αποτελεί ένα από τα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά. Πέρα από τον κλασικό τρόπο όμως, μπορείτε να την φτιάξετε προσθέτοντας μπέικον και λουκάνικο. Θα φτάσετε την γεύση σε άλλα επίπεδα. Η καλύτερη επιλογή για τις χειμωνιάτικες ημέρες. Άκρως χορταστική. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 10 Φεβ 2020

Αν ψάχνετε μια συνταγή που θα απογειώσει την γεύση σας, εμείς έχουμε την λύση. Απολαυστική μακαρονάδα με κολοκυθάκια.

Από eleni, 29 Ιαν 2014

Η πασίγνωση κις λορέν είναι μια τάρτα με τυριά και μπέικον. Εδώ θα δούμε μια πολύ απλή και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε την πιο γευστική κις λορέν!

Από dimitris, 8 Μάιος 2010

Γι' αυτή τη συνταγή, θα χρειαστεί να αγοράσουμε από τον κρεοπώλη μας μικρές και πολύ λεπτές χοιρινές μπριζόλες, για να ψηθούν γρήγορα.

Αρχικά, πλένουμε καλά τις μπριζόλες μας να φύγουν αίματα και τυχόν κόκαλα.

Έπειτα, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί, όπου ρίχνουμε μπόλικο αλατοπίπερο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν στο γκριλ για περίπου 7-8 λεπτά από κάθε μεριά.

Παράλληλα, κόβουμε το μπέικον σε πολύ λεπτές λωρίδες και το τσιγαρίζουμε για λίγο σε ένα τηγανάκι.

Οι νέες συνταγές μας