Υλικά Συνταγής
Μερίδες
Με αυτή τη γέμιση τα πιροσκί σας θα γίνουν ανάρπαστα! Προσθέτοντας πατάτα και μπέικον θα πάρουν μια μοναδική γεύση που σίγουρα δεν θα μείνετε στο ένα!
Υλικά συνταγής
- Μισό κιλό πατάτες
- 150 γρ. μπέικον, κομμένο σε κύβους
- 2 κ.σ. βούτυρο
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, βράζουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Στη συνέχεια, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε καλά το μπέικον.
Κατόπιν, προσθέτουμε τις πατάτες, τις σοτάρουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ρίχνουμε το πιπέρι και τέλος τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα πιροσκί.
Καλή επιτυχία!
Συμβουλές
- Αν θέλουμε καυτερή γεύση μπορούμε να προσθέσουμε λίγη σκόνη σκόρδου στη γέμιση μας.