Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....!!!! Καλοκαιρινό, δροσιστικό σορμπέ πεπονιού! Και η συνταγή είναι πολύ εύκολη!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σάλτσα σοκολάτας
Πασχαλινά κουλουράκια
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!