Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Μμμμμμμμμμμμμμμμ....!!!! Καλοκαιρινό, δροσιστικό σορμπέ πεπονιού! Και η συνταγή είναι πολύ εύκολη!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Καλαμαράκια υγιεινά, σαν τηγανητά!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Καθαρά Δευτέρα: Σημασία, έθιμα και γεύσεις
Μπουγιουρντί Σαλονικιώτικο, ο πιο νόστιμος μεζές!
Μακαρονοσαλάτα, ένα δροσερό πιάτο!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Το πιο τραγανό και αφράτο ελιόψωμο που έχετε φάει ποτέ!
Φρουτοποτό καλοκαιρινό
Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με πλιγούρι
Τι είναι το κουσκούς, ο θησαυρός της μεσογειακής κουζίνας