Η συνταγή που κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτά τα μανιτάρια, πήραν το όνομα τους από τον σπουδαίο Γάλλο ποιητή Γκιγιώμ Απολλιναίρ. Είναι ο ορισμός της νοστιμιάς! Έχουν βαθύ πορτοκαλί χρώμα και για καλή μας τύχη ευδοκιμούν και στην Ελλάδα. Εμφανίζονται το φθινόπωρο, από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο, σε μέρες με ηλιοφάνεια μετά από βροχή. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όποιο άλλο είδος θέλετε. Φτιάχνονται εύκολα, γρήγορα και αξίζει να τα δοκιμάσετε!
2 πρέζες θυμάρι
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Θρεπτική κοτόσουπα, ιδανική για το κρυολόγημα
Τάρτα με βερίκοκα, η πιο απλή και νόστιμη συνταγή
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Εύκολη σοκολατόπιτα, σκέτη κόλαση!
Μανιταρόσουπα, η πεντανόστιμη γαλλική συνταγή!