Η συνταγή για το πιο γευστικό και εύκολο γλύκισμα. Το σαραγλί είναι ένα από τα αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά ταψιού που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα το απολαμβάνουμε σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά. Η συγκεκριμένη συνταγή προέρχεται από τη Θάσο και αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα για κέρασμα. Βγαίνουν περίπου 20 μερίδες. Δοκιμάστε το!
3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Ψάχνετε να βρείτε ένα νόστιμο επιδόρπιο για να κεράσετε τους καλεσμένους σας; Σας έχουμε τη λύση. Η πιο αφράτη καρυδόπιτα. Ζουμερή και σιροπιαστή. Δοκιμάστε την και δεν θα μείνει ούτε κομμάτι στο ταψί!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Φανουρόπιτα: Τι συμβολίζει, πότε και γιατί τη φτιάχνουμε
Πίτσα μαργαρίτα, τραγανή και πεντανόστιμη!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας