Το Εκμέκ Κανταΐφι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά αλλά και φημισμένα επιδόρπια της ελληνικής κουζίνας. Ενα σιροπιασμένο γλυκό που συνδυάζει το φύλλο καταΐφι με στρώσεις κρέμας και σαντιγί και φυστίκι ή αμύγδαλο από πάνω. Ειναι απλά ένα όνειρο και σχετικά εύκολο να το φτιάξουμε. Αυτή εδώ είναι η κλασική, σπιτική συνταγή για εκμέκ κανταϊφι.
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Καλαμαράκια υγιεινά, σαν τηγανητά!
Μπουγιουρντί Σαλονικιώτικο, ο πιο νόστιμος μεζές!
Μακαρονοσαλάτα, ένα δροσερό πιάτο!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Το πιο τραγανό και αφράτο ελιόψωμο που έχετε φάει ποτέ!
Φρουτοποτό καλοκαιρινό
Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με πλιγούρι
Δίπλες, μελωμένες και εύκολες!
Τι είναι το κουσκούς, ο θησαυρός της μεσογειακής κουζίνας
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!