Ο τηγανιτός μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι η αποθέωση της απλότητας, αλλά και παράδειγμα ότι με άπλα και συνηθισμένα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε κάτι τόσο ιδιαίτερο και νόστιμο στην γεύση. Ως γνωστόν, ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του την 25 Μαρτίου, αλλά οι Έλληνες τρώμε αυτό το πιάτο και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η συνταγή είναι πολύ απλή. Είπα ότι θα γλύφετε τα δάκτυλα σας;
1 κιλό μπακαλιάρο παστό
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Πασχαλινά κουλουράκια
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Μπριάμ φούρνου της γιαγιάς, πεντανόστιμη συνταγή