
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό και, μόλις βράσουν, ρίχνουμε μέσα το πλιγούρι, τις καυκαλήθρες και το λάδι. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράζουν. Στα 5’, προσθέτουμε τα καρύδια που έχουμε αλέσει μαζί με λίγο αλάτι, και στα 10’ κατεβάζουμε το πιλάφι από τη φωτιά και του ρίχνουμε τις σταφίδες. Ανακατεύουμε καλά και, αν θέλουμε, το βάζουμε σε φόρμα πριν το σερβίρουμε.
Δώσε αστέρια στη συνταγή!: