Σουφλέ πορτοκαλιού

Υλικά συνταγής

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ............... Σουφλέ πορτοκαλιού!!!!! Η πιό εύκολη και πρωτότυπη συνταγή.

Καταρχήν ξεχωρίζουμε τα ασπράδια απο τους κρόκους των αυγών.

Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.

Σε ένα κατσαρολάκι, λιώνουμε το βούτυρο με το ξύσμα απο το ένα πορτοκάλι και προσθέτουμε και το αλεύρι κοσκινισμένο.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει το μίγμα μας.

Κατεβάζουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε την ζάχαρη, τους κρόκους των αυγών και τον χυμό των πορτοκαλιών.

Πολύ σημαντικό είναι το συνεχές ανακάτεμα του μίγματος.

Μόλις το μίγμα γίνει ομοιόμορφο προσθέτουμε την μαρέγκα και ανακατεύουμε.

Βουτυρώνουμε φορμάκια και μοιράζουμε το μίγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά μέχρι το σουφλέ πορτοκαλιού να φουσκώσει και να ροδίσει.

Σερβίρουμε το σουφλέ αμέσως αφου τα βγάλουμε απο τον φούρνο, προσέχοντας μην καούμε.

Μόλις φτιάξαμε το υπέροχο σουφλέ πορτοκαλιού!!!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.4 (Ψήφοι: 8)
Κατηγοριοποίηση συνταγής

Σχόλια

Πολύ καλή.

Πόσο ΓΆΛΑ ΚΑΙ ΖΆΧΑΡΗ ΒΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΣΤΑ ΥΛΙΚΆ?

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: