Η συνταγή για το πιο γευστικό και εύκολο γλύκισμα. Το σαραγλί είναι ένα από τα αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά ταψιού που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα το απολαμβάνουμε σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά. Η συγκεκριμένη συνταγή προέρχεται από τη Θάσο και αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα για κέρασμα. Βγαίνουν περίπου 20 μερίδες. Δοκιμάστε το!
1 κ.γλ. γαρύφαλλο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Αρακάς κοκκινιστός
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Ροσμπίφ με μακαρόνια, μια συνταγή ανεπανάληπτη!
Λουκουμάδες, παραδοσιακοί και αφράτοι
Μπακλαβάς, σπιτικός, σιροπιαστός, υπέροχος!
Εύκολη μερέντα, σε 5 λεπτά!
Ντολμαδάκια γιαλαντζί