1 ποτήρι λευκό κρασί

Από Μαρακι, 31 Μάρτιος, 2020

Το ξέρατε ότι εκτός από κοκκινιστά ή στο φούρνο ο κόκορας ή και η κότα γίνονται καταπληκτικά φαγητά σε συνδυασμό με όσπρια όπως οι φάκες; Αυτή εδώ είναι μια συνταγή για κόκκορα με φακές που θα γλείφουν τα δάκτυλα τους όλοι στο σπίτι! Αν μπορείτε να βρείτε έναν χωριάτικο κόκκορα ακόμα καλύτερα, αν όχι και και το ταπεινό και συνηθισμένο κοτόπουλο θα σας αρέσει!

Από ALEXANDRA, 22 Αύγουστος, 2019

Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε κοτόπουλο, τότε αυτή εδώ τη συνταγή για κοτόπουλο κρασάτο θα την αγαπήσετε. Είτε έχετε ένα οικογενειακό τραπέζι, είτε ένα απλό και καθημερινό γεύμα, το κοτοπουλάκι θα την κάνει τη δουλειά του. Γεμάτο στομάχι με ωραίο φαγάκι...

Από mama-katerina, 7 Νοέμβριος, 2018

Το ριζότο είναι ένα πιάτο που προέρχεται από την ιταλική κουζίνα, αλλά έχει «κατακτήσει» όλες τις κουζίνες του κόσμου, παρότι συχνά συγχέεται με διάφορα πιλάφια. Το αυθεντικό ιταλικό ριζότο όμως απαιτεί έναν ξεχωριστό τρόπο μαγειρέματος και αυτή τη συνταγή θα δούμε εδώ, η οποία προϋποθέτει ένα συγκεκριμένο τύπο ρυζιού (το arborio). Επειδή όμως δεν μπορούμε να το βρούμε εύκολα παρά μόο σε ειδικά μαγαζιά, θα χρησιμοποιήσουμε ρύζι τύπου round grain που είναι και οικονομικό και κάνει μιά χαρά τη δουλειά του.

 

Από eleni, 10 Μάιος, 2018

Τον κόκκορα στο φούρνο ή την κατσαρόλα σίγουρα τον έχετε δοκιμάσει σε διάφορες συνταγές. Εδώ θα δούμε μια πειραγμένη συνταγή για ψητό κόκκορα που συνοδεύτεαι από φακές και μπέικον και μια ιδιαίτερη λευκή σάλτσα λαχανικών.  

Από giagia-eleni, 9 Μάρτιος, 2010

Αυτή η συνταγή για κρασάτο χταπόδι στην κατσαρόλα είναι πολύ εύκολη, αρκεί να έχετε ένα καλά χτυπημένο χταπόδι (για να μαλακώσει στην κατσαρόλα).

Από dimitris, 15 Αύγουστος, 2009

Αυτή εδώ είναι μια πολύ ωραία συνταγή για μοσχάρι γιουβέτσι. Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!!!

Από ALEXANDRA, 10 Αύγουστος, 2009

Αν είστε του... κρέατος, το πιθανότερο είναι ότι λατρεύετε το αρνάκι στο φούρνο με πατάτες. Αυτή εδώ είναι η κλασική συνταγής της μαμάς για τέλειο αρνάκι που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Οι νέες συνταγές μας