2 κουταλάκια πιπέρι μαύρο

Από dimitris, 19 Αυγ 2009

Καταρχήν να έχετε υπόψην ότι για το κεμπάπ στην Τουρκία χρησιμοποιούν κυρίως κιμά από αρνί ανάμεικτο με απλό λίπος (συνήθως από την ουρά του αρνιού). Εμείς δεν ακολουθούμε αυστηρά αυτήν την παράδοση, για ευνόητους λόγους, αλλά φτιάχνουμε κάτι που μοιάζει προσθέτοντας μοσχαρίσιο κιμά.

Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε τον κιμά του αρνιού και του μοσχαριού, το βούτυρο, τον κορίανδρο, το κύμινο, το πιπέρι και λίγο αλάτι.

Από eleni, 8 Αυγ 2009

Το αγαπημένο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο στην πιο απλή και γευστική συνταγή που θα βρείτε ποτέ. Παραδοσιακή σχεδόν συνταγή και αγαπημένη για κυριακάτικο γεύμα.

Οι νέες συνταγές μας