Αυτή είναι μια πολύ ωραία συνταγή για Χριστόψωμο, που φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Το Χριστόψωμο είναι στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!
2 κ.σ. κανελογαρύφαλλα
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Πασχαλινά κουλουράκια
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Λαζαράκια με γέμιση, η παραδοσιακή συνταγή