5 λίτ. νερό

Από Ρεμί, 12 Ιουν 2023

Ας αποχαιρετήσουμε το χειμώνα με μια συνταγή άκρως θρεπτική και πενατόστιμη. Σούπα βελουτέ με σελινόριζα και γιαούρτι. Ιδανική για χορτοφάγους και όχι μόνο. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 23 Δεκ 2022

Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.

Οι νέες συνταγές μας