λίγο αλεύρι

λίγο αλεύρι: Δείτε τις καλύτερες συνταγές μας.

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, τα αγαπημένα!

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο! Τα πολυαγαπημένα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι κατάλληλα για χειμώνα και καλοκαίρι για το οικογενειακό τραπέζι. Δείτε πως γίνονται σε μια παραδοσιακή......Διαβάστε τη συνταγή για Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, τα αγαπημένα!

Μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι, μπέικον και πουρέ

Αυτό το φαγητό θα σας ξετρελάνει! Μιλάμε για χοιρινή μπριζολίτσα με μια καταπληκτική σάλτσα από πορτοκάλι, καρότο και μπέικον, μαζί με έναν απλό αλλά νόστιμο πουρέ. Εμείς το φτιάξαμε για δύο άτομα,......Διαβάστε τη συνταγή για Μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι, μπέικον και πουρέ

Σαβόρο

Αλατίζουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια και έπειτα τα τηγανίζουμε σε ένα μικρό τηγάνι. Μόλις γίνουν τα τοποθετούμε όπως είναι σε ένα μπωλ. Έπειτα σωτάρουμε λίγο αλεύρι στο λάδι και το σβήνουμε με το......Διαβάστε τη συνταγή για Σαβόρο
Διαδώστε: