Μισό φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

Από ALEXANDRA, 1 Νοε 2018

Στη Θεσπρωτία φτιάχνουν μια καταπληκτική χορτόπιτα με σπανάκι, σέσκουλα, λάπαθα, πράσα και βλήτα που έχει τυρί και στη γέμιση αλλά και στη ζύμη, που την φτιάχνουν από καλαμποκάλευρο. Αυτήν την χορτόπιτα τη λένε μπατσαρώ,  θυμίζει τάρτα και είναι απλά τέλεια. Δείτε αυτήν την παραδοσιακή συνταγή...

Από litsa, 29 Οκτ 2018

Ο αστακός είναι πανάκριβο έδεσμα, αλλά αν μπορείτε να το αγοράσετε η καλύτερη συνταγή για να τον μαγειρέψετε είναι αυτή εδώ. Δηλαδή αστακός με μακαρόνια ή αλλιώς η πασίγνωστη αστακομακαρονάδα! Ότι πρέπει για όσο είναι ακόμα ζεστός ο καιρός και έχει λιακάδα... Και είναι έτοιμη σε 20 λεπτά το πολύ!

Οι νέες συνταγές μας