H παέγια ή αλλιώς παέλια είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που πρωτοεμφανίστηκε στην Albufera (περιοχή της Valencia) και το όνομα της το οφείλει στο σκεύος που γίνεται. Φτιάχνεται με διάφορους τρόπους και παραλλαγές και είναι πραγματικά πεντανόστιμη. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με κοτόπουλο, μύδια και γαρίδες. Ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και σε περιόδους νηστείας.
400 γρ. ρύζι
Σκέφτεστε να φτιάξετε κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα γευστικό; Τότε πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το πεντανόστιμο ριζότο με μανιτάρια του δάσους. Κερδίζει σε εμφάνιση και γεύση. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πασχαλινά κουλουράκια
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Λαζαράκια με γέμιση, η παραδοσιακή συνταγή