Υλικά Συνταγής
Αυτή είναι η φοιτητική συνταγή μου για βίδες pesto. Μαγειρεύεται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δοκιμάστε το.
Βράζετε μισή κατσαρόλα με νερό & ρίχνετε μισή κουταλιά της σούπας αλάτι. Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνετε το τριβελάκι (βίδες). Βράζετε για περίπου 10' & έπειτα σουρώνετε.
Στην κατσαρόλα που ζεσταίνεται σε μέτρια φωτιά ρίχνετε 1 βαζάκι σάλτσα pesto της barilla & ανακατεύετε για 5'. Έπειτα ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο & ανακατεύετε για άλλα 5'.
Οι βίδες είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
*Καλή σας όρεξη !!*