Βίδες pesto για φοιτητές

Από libejohn, 1 Φεβρουάριος, 2013
Μερίδες

Αυτή είναι η φοιτητική συνταγή μου για βίδες pesto. Μαγειρεύεται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δοκιμάστε το.

Βράζετε μισή κατσαρόλα με νερό & ρίχνετε μισή κουταλιά της σούπας αλάτι. Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνετε το τριβελάκι (βίδες). Βράζετε για περίπου 10' & έπειτα σουρώνετε.

Στην κατσαρόλα που ζεσταίνεται σε μέτρια φωτιά ρίχνετε 1 βαζάκι σάλτσα pesto της barilla & ανακατεύετε για 5'. Έπειτα ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο & ανακατεύετε για άλλα 5'.

Οι βίδες είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

*Καλή σας όρεξη !!*

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4 (113 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας