Υλικά Συνταγής
Μια συνταγή για γλυκές απολαύσεις. Τρούφες, με σοκολατένια γεύση! Κυριολεκτικά, λιώνουν στο στόμα. Απολαύστε τες!
Υλικά συνταγής
- 200 γρ. μαργαρίνη
- 150 γρ. ζάχαρη
- 3 κ.σ. κακάο
- 200 γρ. αμύγδαλα, τριμμένα
- 2 κ.σ. νερό
- 3 κ.σ. άχνη
- 1 κ.γλ. λικέρ
- Για τη διακόσμηση
- Τρούφα (σοκολάτας, όχι μανιτάρι)
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα, σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και δουλεύουμε το μείγμα πολύ καλά.
Στη συνέχεια, βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα.
Έπειτα, φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια και τα "κυλούμε" στην τρούφα ή στο κακάο ή σε καρύδα (ώστε να κολλήσει στην επιφάνεια).
Τέλος, βάζουμε τα τρουφάκια στα χάρτινα φορμάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
Τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα.
Καλή απόλαυση!
Συμβουλές
- Χρησιμοποιούμε λικέρ της αρεσκείας μας στη συνταγή.
- Για τη διακόσμηση, πέρα από τρούφα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κακάο, καρύδα ή μερικά από κάθε είδος.
Σχετικές συνταγές
- Απλές τρούφες σοκολάτας, με πλούσια γεύση
- Εύκολα τρουφάκια με κάστανο
- Σοκολατάκια με γεύση μανταρίνι
- Σοκολατάκια για παιδιά