Κριθαράκι βουτυράτο με τυρί, εύκολη και νόστιμη συνταγή

Υλικά συνταγής

Αυτή εδώ η συνταγή για κριθαράκι βουτυράτο, είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για ένα νόστιμο γεύμα. Ένα ελαφρύ πιάτο που θα αγαπήσετε όλοι!

Υλικά συνταγής

  • 1/2 πακέτο κριθαράκι
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 3 φλιτζάνια νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 6 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση Συνταγής

Αρχικά βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό να βράσει και μόλις κοχλάσει ρίχνουμε το κριθαράκι μας.

Στην συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και το αλατοπίπερο.

Τέλος χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει ώστε να μαγειρευτεί καλά.

Αφήνουμε το βουτυράτο κριθαράκι να κρυώσει λιγάκι και το σερβίρουμε σε ένα πιάτο και γαρνιρίζουμε με κεφαλοτύρι.

Και είμαστε έτοιμοι, καλή μας απόλαυση.

 

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: