Υλικά Συνταγής
Θα φτιάξουμε λαδοκούλουρα που συνδυάζονται πολύ όμορφα με τον καφέ αλλά τρώγονται και σκέτα.
Καταρχήν, χτυπάμε στο μίξερ το λάδι, τη ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε στο αλεύρι, την σόδα, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα και σιγά σιγά τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα υγρά. Ανακατεύοντας το μείγμα σταδιακά θα γίνει μία μαλακή ζύμη.
Τώρα, το απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας, και κόβουμε μικρά πατ σε διάφορα σχήματα ύψους 1 εκατοστού.
Τέλος, αραδιάζουμε τα λαδοκούλουρα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.