Αλεύρι

Από Ρεμί, 12 Μάρτιος, 2023

Η συνταγή για ένα γεύμα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. Σπιτικά λιγκουίνι με γαρίδες και κολοκυθάκια. Φτιάχνονται εύκολα και φέρνουν την μυρωδιά της θάλασσας στο σπίτι σας. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε!

Από Ρεμί, 20 Φεβρουάριος, 2023

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πίτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Η παραδοσιακή κρεατότουρτα με αρνάκι φτιάχνεται στην Κρήτη την ημέρα του Πάσχα. Εντυπωσιακή και πάνω από όλα χορταστική!

Από Ρεμί, 7 Φεβρουάριος, 2023

Η συνταγή για το πιο νόστιμο κυριακάτικο γεύμα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτό το κατσικάκι με ραβιόλες και θα μας θυμηθείτε. Λιώνει στο στόμα!

Από Ρεμί, 6 Φεβρουάριος, 2023

Μια οικονομική, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή. Το πιο ακαταμάχητο κιμαδοσουφλέ! Ζεστό και ακαταμάχητο. Δοκιμάστε το πάση θυσία.

Από Ρεμί, 31 Ιανουάριος, 2023

Ο πατσάς είναι ως γνωστόν το φαγητό του ξενυχτιού. Θεραπευτικός για το στομάχι και δυναμωτικός. Η συγκεκριμένη σούπα θα σας εντυπωσιάσει. Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 31 Ιανουάριος, 2023

Το σφουγγάτο μας παραπέμπει στις υπέροχες νησιώτικες ομελέτες. Στη Χίο, όπως και σε κάποια άλλα νησιά, σφουγγάτα λένε αυτά τα τηγανητά «κεφτεδάκια». Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ως βάση το μάλαθρο και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Σερβίρετε τα ως μεζέ για ούζο η τσίπουρο και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 26 Ιανουάριος, 2023

Η συνταγή για μια εκπληκτική σούπα με βάση το τυρί τσένταρ. Πρόκειται για μια σκωτσέζικη συνταγή που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Απλή, εύκολη και γευστική. Ιδανική για όλες τις περιστάσεις.

Από Ρεμί, 11 Ιανουάριος, 2023

Μια συνταγή που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Ηπειρώτικη κρεατόπιτα με κατσικάκι και αγκινάρες. Πλούσια σε υλικά και γεύση. Σερβίρετε την ως συνοδευτικό στο τραπέζι σας. Απλά μοναδική!

Από Ρεμί, 30 Δεκέμβριος, 2022

Τα κρουασάν, σήμα κατατεθέν της Γαλλίας τρώγονται κυρίως το πρωί αλλά και σε όποια άλλη ώρα της ημέρας επιθυμεί ο καθένας. Φτιάχνονται εύκολα και προσφέρουν μοναδική γεύση και αρώματα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για 16 κρουασάν. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 27 Δεκέμβριος, 2022

Όταν μαγειρεύεται η γαλοπούλα συνήθως χρειάζεται γύρω στη μισή ώρα για να «ξεκουραστεί» σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, μπορείτε να φτιάξετε μια εύκολη σάλτσα από τα υγρά που έχετε μαζέψει στο ταψάκι της.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα σε όλα τα ψητά σας.

Οι νέες συνταγές μας