Η πιο απλή, η πιο γρήγορη και η πιο γευστική συνταγή για να φτιάξετε μους σοκολάτας για να γλυκάνετε τα παιδιά ή τους καλεσμένους σας σε ένα τραπέζι. Φτιάξτε την χρησιμοποιώντας κάποιο από εργαλεία τάπερ (δείτε την εικόνα στο τέλος της συνταγής) και θα με θυμηθείτε.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μίξερ, όπως το Σπιντυ Σεφ της Tupperware.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα (δοκιμάστε την Μαικρο Πλας Κανατα 1λ της Tupperware) και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας σιγά σιγά με μια σπάτουλα σιλικονης.
Προσθέτουμε και το μείγμα αυγών που έχουμε χτυπήσει με το Σπιντυ Σεφ.
Ανακατεύουμε πολυ καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια ωραία πιατέλα, π.χ. την Σερβις 2λ.
Βάζουμε την μους σοκολάτας στο ψυγείο να παγώσει.
Μόλις δούμε ότι το μείγμα της μους έχει σταθεροποιηθεί, σερβίρουμε...
Στη φώτο μπορείτε να δείτε τα εργαλεια Tupperware που χρησιμοποιηθηκαν για τη συνταγή μους σοκολάτας μαζί με τα υλικά...
