1 φλ. κρασί

Από Ρεμί, 17 Νοέμβριος, 2022

Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!

Από Ρεμί, 14 Ιούνιος, 2022

Η συνταγή για ένα ξεχωριστό φαγητό που τρώγεται και ως μεζές, παρέα με το ουζάκι σας. Διαφορετικά καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια. Ο συνδυασμός είναι απλά υπέροχος. Θα ξετρελαθείτε!

Από Ρεμί, 25 Φεβρουάριος, 2021

Η συνταγή που θα θέλετε να φτιάχνεται ξανά και ξανά. Πεντανόστιμο ριζότο με παντζάρια. Ένα γρήγορο και ελαφρύ γεύμα, υψηλής θρεπτικής αξίας. Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!  

Από Ρεμί, 29 Ιούνιος, 2020

Νόστιμη συνταγή με άρωμα θάλασσας. Λαβράκι και αχιβάδες σε σάλτσα κρασιού. Δοκιμάστε αυτό το πεντανόστιμο πιάτο με κάθε λογής γεύση.

Από Ρεμί, 5 Δεκέμβριος, 2019

Αν αγαπάτε το κρέας και ψάχνετε μια συνταγή για γρήγορα μαγειρέματα, αυτή εδώ θα σας ενθουσιάσει. Λαχταριστό ψαρονέφρι με κυδώνια, δενδρολίβανο και σάλτσα κρασιού. Πεντανόστιμο.

Οι νέες συνταγές μας