1 φλ. κρασί

Από Ρεμί, 17 Νοε 2022

Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!

Από Ρεμί, 31 Ιαν 2022

Μια εξαιρετική συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Πεντανόστιμο χταποδάκι με μελιτζάνες και πράσα. Ένα νηστίσιμο και γευστικό πιάτο. Αξιζει να το δοκιμάσετε!

Από Ρεμί, 29 Ιουν 2020

Νόστιμη συνταγή με άρωμα θάλασσας. Λαβράκι και αχιβάδες σε σάλτσα κρασιού. Δοκιμάστε αυτό το πεντανόστιμο πιάτο με κάθε λογής γεύση.

Οι νέες συνταγές μας