Το Εκμέκ Κανταΐφι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά αλλά και φημισμένα επιδόρπια της ελληνικής κουζίνας. Ενα σιροπιασμένο γλυκό που συνδυάζει το φύλλο καταΐφι με στρώσεις κρέμας και σαντιγί και φυστίκι ή αμύγδαλο από πάνω. Ειναι απλά ένα όνειρο και σχετικά εύκολο να το φτιάξουμε. Αυτή εδώ είναι η κλασική, σπιτική συνταγή για εκμέκ κανταϊφι.
1 φλιτζάνι αλεύρι μαλακό
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Μπαμπάς με ρούμι, η κλασική συνταγή!
Μπισκότα αλμυρά ούζου
Σπετσοφάι διαφορετικό, με χταπόδι!
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Muffins αλμυρά και αφράτα!
Σοκολατένιοι ράβδοι με Φρουί γλασέ, το πιο νόστιμο γλυκό!
Μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα νόστιμες και τραγανές
Γιατί τρώμε τηγανητό μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου
Ο απόλυτος οδηγός για να φτιάξουμε την τέλεια γαλοπούλα!
Χαλβάς Σιμιγδαλένιος