Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.
1 κ.γλ. θυμάρι
Η πιο γνωστή εκδοχή του στρούντελ έχει ως βάση τα μήλα. Αυτή η συνταγή όμως παρουσιάζει μια πιο αλμυρή παραλλαγή με μανιτάρια και κοτόπουλο. Ιδανικό για να το σερβίρετε ως ορεκτικό στο τραπέζι σας.
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Καλαμαράκια υγιεινά, σαν τηγανητά!
Μπουγιουρντί Σαλονικιώτικο, ο πιο νόστιμος μεζές!
Φρουτοποτό καλοκαιρινό
Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με πλιγούρι
Φασόλια γίγαντες γιαχνί, η κλασική συνταγή
Τι είναι το κουσκούς, ο θησαυρός της μεσογειακής κουζίνας
Δίπλες, μελωμένες και εύκολες!
Καθαρά Δευτέρα: Σημασία, έθιμα και γεύσεις