1 κ.σ. βασιλικός

Από Ρεμί, 17 Νοε 2022

Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!

Από Ρεμί, 29 Οκτ 2021

Η συνταγή που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή. Νόστιμη ομελέτα με ζαμπόν και σάλτσα γλυκιάς πιπέριάς. Χορταστική και άκρως γευστική. Θα θέλετε σίγουρα να την ξαναφτιάξετε!

Από Μαρακι, 1 Μάιος 2020

Αυτή εδώ η συνταγή είναι για ένα συνοδευτικό αγαπητό και νόστιμο, που μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι. Μους τυριών, ένα συνοδευτικό που είναι εύκολο να το φτιάξουμε και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πολλές και διάφορες ακόμα συνταγές. Θα την λατρέψετε!

Οι νέες συνταγές μας