Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.
12 κόκκοι μπαχάρι
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Χοιρινό στη γάστρα με πατάτες, γιορτινό λουκούμι!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Γεμιστά με κιμά, η απόλυτη ελληνική συνταγή
Σαλάτα νισουάζ, εντυπωσιακή και χορταστική
Μπιφτέκια μυρωδάτα, η βασική συνταγή για καλοφαγάδες!
Μακαρονάδα του ψαρά, μοσχοβολάει θάλασσα!
Ταραμοσαλάτα με αραβικές πίτες