2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Από Μαρακι, 12 Φεβ 2020

Η ρεβιθόσουπα (ή ρεβυθόσουπα, αν προτιμάτε), είναι ένα εύκολο, άλλα και χορταστικό ταυτόχρονα πιάτο, που θα μας κρατήσει ζεστούς και θα μας προσφέρει τις κατάλληλες βιταμίνες που χρειαζόμαστε.

Από Μαρακι, 30 Σεπ 2019

Η συνταγή για κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, είναι ένα κλασικό, μαμαδίστικο πιάτο που κανένας δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αφού τα αρώματα του μας εθίζουν όλο και περισσότερο και είναι φτιαγμένο με άπλα και αγνά υλικά. Μια οικονομική λύση, ένα πιάτο με λίγα υλικά, φρέσκια ντομάτα και πολλές προσδοκίες. Μια γαστρονομική πανδαισία αρωμάτων για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι! ΟΚ, υπερβάλλω λίγο αλλά το πιάνετε το νόημα, έτσι;

Από litsa, 21 Απρ 2019

Μια πολύ καλή συνταγή για κοτόπουλο, μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με μπύρα. Είναι πολύ εύκολη συνταγή, και σε μια ώρα το πολύ τρώμε! Η σάλτσα μπύρας θα σας ξετρελάνει!

Από litsa, 7 Απρ 2019

Η φασολάδα είναι μια από τις πιο παραδοσιακές σούπες της ελληνικής κουζίνας. Και δικαιολογημένα, μια και είναι νόστιμη και θρεπτική. Εδώ θα δούμε τη «διάσημη» σούπα της γιαγιάς. Και λέω διάσημη, γιατί είναι απλά η κλασική και υπέροχη συνταγή της φασολάδας ρε παιδιά. Δηλαδή κοκκινιστή και χυλωμένη, ό,τι πρέπει για το κρύο...

Από eleni, 20 Μαρ 2019

Δείτε μια πολύ καλή συνταγή για γεμιστά καλαμάρια, ένα φαγητό που είναι ότι πρέπει για νηστεία αλλά και δίαιτα (αν επιτρέπεται το ρύζι). Χρησιμοποιούμε μόνο καλαμάρι, ρύζι, ντομάτα, λίγο σκόρδο και κρεμμύδι. Και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Από eleni, 22 Αυγ 2017

Τα φασόλια γίγαντες στο φούρνο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο. Είναι πολύ εύκολο να τους φτιάξουμε, με αυτήν τη συνταγή, αρκεί να θυμηθούμε μία ημέρα πριν να τα βάλουμε στο νερό για να φουσκώσουν.

Από giagia-eleni, 23 Μαρ 2014

Αυτή εδώ είναι μια τέλεια συνταγή για μπακαλιάρο, ότι πρέπει για τις γιορτινές ημέρες. Χρησιμοποιούμε παστό μπακαλιάρο (αυτό που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ), με λάχανο, ντομάτα, πράσο και μάραθο αλλά αν δεν έχετε μάραθο μπορείτε να βάλετε μαϊντανό και σέλινο.

Οι νέες συνταγές μας