2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα: Δείτε τις καλύτερες συνταγές μας.

Καλαμάρια γεμιστά με ρύζι, ψημένα στα φούρνο

Δείτε μια πολύ καλή συνταγή για γεμιστά καλαμάρια, ένα φαγητό που είναι ότι πρέπει για νηστεία αλλά και δίαιτα (αν επιτρέπεται το ρύζι). Χρησιμοποιούμε μόνο καλαμάρι, ρύζι, ντομάτα, λίγο σκόρδο και......Διαβάστε τη συνταγή για Καλαμάρια γεμιστά με ρύζι, ψημένα στα φούρνο

Tαλιατέλες Σισιλιέν, η ιταλική συνταγή για καλοφαγάδες

Αν θέλετε ένα χορταστικό πιάτο για μεσημεριανό ή βραδυνό, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για ταλιατέλες σισιλιέν. Η σάλτσα που συνοδεύει τις ταλιατέλες μας αποτελείται βασικά μόνο από ντοματάκι και......Διαβάστε τη συνταγή για Tαλιατέλες Σισιλιέν, η ιταλική συνταγή για καλοφαγάδες
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!

Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!

Τα φασόλια γίγαντες στο φούρνο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο. Είναι πολύ εύκολο να τους φτιάξουμε αρκεί να θυμηθούμε μία ημέρα πριν να τα βάλουμε στο νερό για να φουσκώσουν....Διαβάστε τη συνταγή για Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα

Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα

Αυτή εδώ είναι μια τέλεια συνταγή για μπακαλιάρο, ότι πρέπει για τις γιορτινές ημέρες. Χρησιμοποιούμε παστό μπακαλιάρο (αυτό που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ), με λάχανο, ντομάτα, πράσο και μάραθο αλλά......Διαβάστε τη συνταγή για Μπακαλιάρος στην κατσαρόλα

Μπακαλιάρος με πουρέ πατάτας στο φούρνο

Θα δούμε μια φανταστική συνταγή για να φτιάχνουμε φιλέτο μπακαλιάρου με πουρέ από πατάτες και γάλα. Και όλα αυτά, στο φούρνο... Καταρχήν, ξαρμυρίζουμε το μπακαλιάρο και, αν έχει πέτσα, την αφαιρούμε......Διαβάστε τη συνταγή για Μπακαλιάρος με πουρέ πατάτας στο φούρνο

Ρεβύθια στο φούρνο με πανσέτα

Καταρχήν, βάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ στο νερό για να μαλακώσουν. Παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε μέσα όλα τα υλικά ψιλοκομμένα, το μαϊντανό, το κρεμμυδάκι, το σέλινο, το ντοματάκι, το......Διαβάστε τη συνταγή για Ρεβύθια στο φούρνο με πανσέτα

Κασουλέ

Σε ένα τηγάνι,σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε το μοσχάρι,το χοιρινό, το λουκάνικο και το μπέικον. Αφού ροδίσουν ελαφρά, προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε λίγο......Διαβάστε τη συνταγή για Κασουλέ