Η συνταγή για ένα εύκολο γλυκό που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή. Το ζαμπαλιόνε (zabaglione), είναι γνωστό ως η ιταλική κρέμα με το μπεζ – κίτρινο χρώμα, την παχύρρευστη μορφή και τη δροσάτη γεύση, που ρίχνουμε πάνω από τις φράουλες. Γρήγορο, λαχταριστό και πάνω από όλα πεντανόστιμο!
5 κ.τσ. τζίντζερ
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Πασχαλινά κουλουράκια
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τσουρέκι, η κλασική συνταγή
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!