Όσο κρυώνει ο καιρός αλλάζουμε προτιμήσεις στο φαγητό και το πρασοσέλινο με χοιρινό είναι ένα απολαυστικό φαγητό, ιδανικό για κρύες μέρες του χειμώνα. Χοιρινό με πράσα και σέλινο αυγολέμονο, λοιπόν, ένα σπιτικό φαγητό που άνετα το λες και «κυριακάτικο» καθώς είναι αρκετά απαιτητικό στο να μαγειρευτεί και είναι ένα ευπαρουσίαστο και γευστικότατο πιάτο!
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Αυτή εδώ η συνταγή είναι για να φτιάξουμε Πατούδο, δηλαδή την παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα της Νάξου. Η πρωτότυπη και νόστιμη γέμιση της, είναι αυτή που θα κάνει την διάφορα και θα μας αφήσει μια αξέχαστη γεύση. Μπορεί η εκτέλεση της συνταγής αυτής, να φαντάζει μπελαλίδικη αλλά πιστέψτε με, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.
Αν θέλετε ένα χορταστικό πιάτο για μεσημεριανό ή βραδυνό, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για ταλιατέλες σισιλιέν.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Αυγοτυρόπιτα με γιαούρτι, γευστική και αφράτη!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας