φρέσκοτριμμένο πιπέρι

Από litsa, 27 Δεκ 2018

Η ποτάζ παρμεντιέ είναι η κλασική χειμωνιάτικη σούπα της Γαλλίας. Είναι μια καταπληκτική παχύρευστη σούπα βελουτέ που φτιάχνεται απαραιτήτως με το αγαπημένο λαχανικό των Γάλλων, το πράσο, και κρέμα γάλακτος, αν και ορισμένοι αναφέρουν τη συνταγή (λανθασμένα) με κρεμμύδι και δεν βάζουν καθόλου κρέμα γάλακτος. Αυτή εδώ είναι η αυθεντική συνταγή για ποτάζ παρμεντιέ.

Από eleni, 12 Δεκ 2018

Αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή συνταγή για γαλοπούλα γεμιστή. Γεμίζουμε τη γαλοπούλα μας με κεφαλογραβιέρα, μπέικον και πιπεριές και τη σερβίρουμε με πατατούλες φούρνου και λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ζουμερή και μαλακιά γαλοπούλα!

Από eleni, 9 Νοε 2018

Αν έχετε όρεξη να φτιάξετε ένα ωραίο μοσχάρι στο φούρνο, αυτή εδώ είναι μία από τις καλύτερες συνταγές. Το μοσχάρι σιγομαγειρεύεται στο φούρνο με καρότα, κρεμμύδια και μπίρα, η οποία του απογειώνει τη γεύση,  και συνοδεύεται από ψητές πατάτες στο αλουμινόχαρτο. Δοκιμάστε τη συνταγή και θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

Από mama-katerina, 2 Ιαν 2018

Η γαλοπούλα δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν πολύ ωραίες συνταγές με γαλοπούλα, όπως αυτή εδώ για να μαγειρέψουμε φιλέτο γαλοπούλας με σος ροκφόρ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ζυμαρικά όπως ταλιατέλες, λιγκουίνι ή απλά σπαγγέτι. Ότι κι αν διαλέξετε το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Να η συνταγή.

Οι νέες συνταγές μας