φρέσκοτριμμένο πιπέρι

Από litsa, 27 Δεκέμβριος, 2018

Η ποτάζ παρμεντιέ είναι η κλασική χειμωνιάτικη σούπα της Γαλλίας. Είναι μια καταπληκτική παχύρευστη σούπα βελουτέ που φτιάχνεται απαραιτήτως με το αγαπημένο λαχανικό των Γάλλων, το πράσο, και κρέμα γάλακτος, αν και ορισμένοι αναφέρουν τη συνταγή (λανθασμένα) με κρεμμύδι και δεν βάζουν καθόλου κρέμα γάλακτος. Αυτή εδώ είναι η αυθεντική συνταγή για ποτάζ παρμεντιέ.

Από eleni, 12 Δεκέμβριος, 2018

Μια πολύ καλή συνταγή για γαλοπούλα γεμιστή. Εδώ γεμίζουμε τη γαλοπούλα μας με κεφαλογραβιέρα, μπέικον και πιπεριές και τη σερβίρουμε με πατατούλες φούρνου και λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ζουμερή και μαλακιά γαλοπούλα! Μπορείτε να την δοκιμάσετε και σε γιορτινό τραπέζι και θα ξετρελαθείτε.

Από eleni, 9 Νοέμβριος, 2018

Αν έχετε όρεξη να φτιάξετε ένα ωραίο μοσχάρι στο φούρνο, αυτή εδώ είναι μία από τις καλύτερες συνταγές. Το μοσχάρι σιγομαγειρεύεται στο φούρνο με καρότα, κρεμμύδια και μπίρα, η οποία του απογειώνει τη γεύση,  και συνοδεύεται από ψητές πατάτες στο αλουμινόχαρτο. Δοκιμάστε τη συνταγή και θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

Από eleni, 10 Μάιος, 2018

Τον κόκκορα στο φούρνο ή την κατσαρόλα σίγουρα τον έχετε δοκιμάσει σε διάφορες συνταγές. Εδώ θα δούμε μια πειραγμένη συνταγή για ψητό κόκκορα που συνοδεύτεαι από φακές και μπέικον και μια ιδιαίτερη λευκή σάλτσα λαχανικών.  

Από mama-katerina, 2 Ιανουάριος, 2018

Η γαλοπούλα δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν πολύ ωραίες συνταγές με γαλοπούλα, όπως αυτή εδώ για να μαγειρέψουμε φιλέτο γαλοπούλας με σος ροκφόρ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ζυμαρικά όπως ταλιατέλες, λιγκουίνι ή απλά σπαγγέτι. Ότι κι αν διαλέξετε το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Να η συνταγή.

Οι νέες συνταγές μας