Μια νόστιμη συνταγή, ιδανική για κάθε περίπτωση. Υπέροχο κατσικάκι στη λαδόκολλα με ντομάτα, σκόρδο και κεφαλοτύρι. Νοστιμιά σε κάθε μπουκιά. Δοκιμάστε το και εντυπωσιάστε τους πάντες.
Κατσίκι
Μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Πεντανόστιμο κατσικάκι λεμονάτο με μελιτζάνες. Ένας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξετε το κατσικάκι την Κυριακή του Πάσχα. Ο συνδυασμός του κρέατος με την μελιτζάνα, κάνει την διαφορά. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Μια υπέροχη συνταγή που υπόσχεται νοστιμιά και αρώματα. Κατσικάκι στο φούρνο με μυρωδικά και τσίπουρο. Ένα υπέροχο γεύμα για να απολαύσετε γιορτινές μέρες, να το προσφέρετε σε τραπεζώματα και όχι μόνο. Δοκιμάστε το!
Μήπως ψάχνετε μια συνταγή για ένα νόστιμο ορεκτικό, που θα σας εντυπωσιάσει άλλα και θα σας χορτάσει; Ορίστε λοιπόν η λύση, η συνταγή μας για καρβέλι γεμιστό είναι αυτό που χρειάζεστε. Με μια μίξη αγαπημένων κρεατικών και κάνα δυο άπλα υλικά, αυτή η συνταγή αποτελεί πανδαισία γεύσεων και θα την αγαπήσει κάθε λάτρης των κρεατικών.
Το καλύτερο κυριακάτικο φαγητό. Μια συνταγή που θα λατρέψετε. Κατσικάκι με πατάτες φούρνου, λουκούμι! Απολαύστε το.
Το κατσικάκι στο φούρνο είναι μια ακόμα κλασική ελληνική συνταγή για κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι. Στην παρακάτω συνταγή, για τέσσερα άτομα, το μαγειρεύουμε σαν το «εξοχικό» ή «κλέφτικο» που σερβίρουν σε κάποια μαγαζιά με τυράκι φέτα, ντομάτα και πιπεριά. Μόνο που εμείς το ψήνουμε στη γάστρα μας και το αποτέλεσμα είναι απλά... έξοχο. Το κρέας γίνεται σκέτο λουκούμι, γιατί παντρεύεται με όλες τις ωραίες γεύσεις και μυρωδιές. Και είναι εύκολη συνταγή. Δοκιμάστε τη!
Η χανιώτικη τούρτα είναι μια κρητική σπεσιαλιτέ κρεατόπιτας. Περιέχει βραστό αρνί ή κατσίκι, που είτε βράζουμε εκείνη την ώρα ή μας έχει περισσέψει από την προηγούμενη. Γι’ αυτό συνηθίζεται το Πάσχα, ώστε να αξιοποιείται το αρνί που περισσεύει από το γιορτινό τραπέζι. Η χανιώτικη τούρτα ή κρεατότουρτα είναι πεντανόστιμη και θα τη βρείτε σε διάφορες παραλλαγές, που όλες σχεδόν περιλαμβάνουν μπόλικα τυριά. Στα Χανιά βάζουν αρκετά τοπικά τυριά όπως ανθότυρο, τυρομάλαμα, τριμμένο πηχτόγαλο, μαλάκα (τυρί είναι όχι βρισιά, δείτε στο τέλος της συνταγής!) αλλά και στάκα ή στακοβούτυρο.
Αυτή εδώ είναι μια κλασική συνταγή για να φτιάξετε κατσικάκι γεμιστό για το κυριακάτικο τραπέζι. Εδώ γεμίζουμε το κατσικάκι με συκωτάκια, κρεμμυδάκι και ντοματούλα. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!
Στην Ικαρία όπως και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, μαγειρεύουν το κατσικάκι ψητό, ενίοτε και γεμιστό (το Πάσχα) ενώ άλλες φορές το κάνουν βραστό με σιτάρι ή πλιγούρι σιταριού, και προκύπτει το γαμοπίλαφο. Εδώ θα δούμε μια συνταγή για γαμοπίλαφο Ικαριώτικο. Πολλοί βάζουν και 1-2 πράσινες και κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες, αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτή η αυθεντική συνταγή. Στην αυθεντική συνταγή για ικαριώτικο γαμοπίλαφο υπάρχει μόνο το κατσίκι, το ρύζι για πιλάφι, ο χυμός ντομάτας, τα κρεμμύδια, η δάφνη και το μπαχάρι.
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Τραχανάς σούπα με φέτα
Kανελόνια με κιμά, αγαπημένη συνταγή!
Πατατοκεφτέδες, γρήγοροι και νόστιμοι!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Ρατατούι στο φούρνο, η αυθεντική πεντανόστιμη συνταγή για ένα πιάτο οπτασία χρωμάτων
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!