Μια συνταγή, που αν τη φτιάξετε θα εισπράξετε πολλά συγχαρητήρια. Ψαρονέφρι Wellington σε σφολιάτα, του ονείρου! Η συνταγή προερχόταν αρχικά από τη Γαλλία και ήταν για αιώνες γνωστή με το όνομα filet de bœuf en croûte. Οι Βρετανοί την προτιμούσαν ιδιαίτερα και την μετονόμασαν σε φιλέτο Γουέλινγκτον, για να θυμίζουν εμμέσως ποιος νίκησε στο Βατερλώ. Ένα πιάτο πεντανόστιμο, σχετικά εύκολο και εντυπωσιακό. Ιδανικό για τα γιορτινά τραπέζια και όχι μόνο. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!
κονσέρβα πατέ
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Τρούφες, με σοκολατένια γεύση!
Μπαμπάς με ρούμι, η κλασική συνταγή!
Μπισκότα αλμυρά ούζου
Σπετσοφάι διαφορετικό, με χταπόδι!
Κρέμα σοκολάτας με γκραν-μαρνιέ, υπέροχο και ελαφρύ γλυκό
Μους σοκολάτας με κουαντρό, η αγαπημένη συνταγή!
Προσούτο ρολό, γεμιστό με μοτσαρέλα και λαχανικά
Κρασομεζές Κύπρου, σκέτη νοστιμιά!
Μαλαθρόπιτες Χίου, ο καλύτερος μεζές!