Κρέμα σοκολάτας με γκραν-μαρνιέ, υπέροχο και ελαφρύ γλυκό

Υλικά συνταγής

Μια συνταγή για ένα υπέροχο και ελαφρύ γλύκισμα. Μοναδική κρέμα σοκολάτας με γκραν-μαρνιέ. Έχει υπέροχη υφή και γεύση. Απολαύστε την κάθε στιγμή.

Υλικά συνταγής

  • 600 γρ. σοκολάτα, λιωμένη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • 300 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γρ. γκραν-μαρνιέ

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος γύρω στους 50 με 60 βαθμούς Κελσίου  και την ανακατεύουμε με τη σοκολάτα.

Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

Έπειτα, χτυπάμε ελαφρά το βούτυρο με το γκραν-μαρνιέ και το ρίχνουμε στην κρέμα σοκολάτας.

Τέλος, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε μπολ.

Η κρέμα σοκολάτας με γκραν-μαρνιέ είναι έτοιμη.

Καλή απόλαυση!

Συμβουλές

  • Διατηρούμε τα μπολ στο ψυγείο για 6 ημέρες και πριν τα σερβίρουμε τ' αφήνουμε μία ώρα εκτός ψυγείου.

Σχετικές συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 2)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: