Πιπέρι

Από Ρεμί, 19 Μάρτιος, 2023

Θέλετε να προσθέσετε γεύση η υφή στο φαγητό σας; Σας έχουμε τη λύση! Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτό το ντιπ γαρίδας και θα μας θυμηθείτε. Φτιάχνεται εύκολα και όσο για γεύση; Απλά πεντανόστιμο!

Από Ρεμί, 31 Ιανουάριος, 2023

Το σφουγγάτο μας παραπέμπει στις υπέροχες νησιώτικες ομελέτες. Στη Χίο, όπως και σε κάποια άλλα νησιά, σφουγγάτα λένε αυτά τα τηγανητά «κεφτεδάκια». Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ως βάση το μάλαθρο και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Σερβίρετε τα ως μεζέ για ούζο η τσίπουρο και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 27 Δεκέμβριος, 2022

Όταν μαγειρεύεται η γαλοπούλα συνήθως χρειάζεται γύρω στη μισή ώρα για να «ξεκουραστεί» σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, μπορείτε να φτιάξετε μια εύκολη σάλτσα από τα υγρά που έχετε μαζέψει στο ταψάκι της.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα σε όλα τα ψητά σας.

Από Ρεμί, 23 Δεκέμβριος, 2022

Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.

Από Ρεμί, 24 Μάιος, 2022

Το νούμερο 1 πιάτο της Γαλλικής κουζίνας, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Το πεντανόστιμο μοσχαρίσιο φιλέτο au poivre έχει πλέον διεθνοποιηθεί και υπόσχεται γρήγορα και εύκολα απόλαυση άλλου επιπέδου!

Από Ρεμί, 7 Φεβρουάριος, 2022

Με αυτή τη γέμιση τα πιροσκί σας θα γίνουν ανάρπαστα! Προσθέτοντας πατάτα και μπέικον θα πάρουν μια μοναδική γεύση που σίγουρα δεν θα μείνετε στο ένα!

Από Ρεμί, 27 Δεκέμβριος, 2021

Αν σας αρέσουν τα καυτερά φαγητά σίγουρα με αυτή την πικάντικη σούπα θα ξετρελαθείτε. Γευστική και θρεπτική. Δοκιμάστε την. Αξίζει τον κόπο!

Από Ρεμί, 22 Ιούνιος, 2021

Μια εύκολη συνταγή που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Πεντανόστιμο φιλέτο φλαμπέ με πιπέρι. Για τους λάτρεις του καλού κρέατος. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Οι νέες συνταγές μας