Συμβουλές στοιχημάτων NFL: Πώς να πάτε την εμπειρία σας στο στοίχημα σε νέο επίπεδο στο Sportaza

Τα στοιχήματα NFL είναι αρκετά πολύπλοκα. Γι' αυτό χρειάζεστε μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε με το σωστό πόδι. Και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες και μπορείτε αργότερα να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να κάνετε έξυπνες επιλογές στο Sportaza.

Δώστε προσοχή στα trends

Δεν είναι όλα τα trends ίδια. Για παράδειγμα, το πώς οι Miami Dolphins και οι Dallas Cowboys έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους δεν έχει μεγάλη σημασία.

Αυτές οι ομάδες συναντιούνται κάθε τέσσερα χρόνια και μεταξύ αυτών των συναντήσεων υπάρχει μεγάλη εναλλαγή στο ρόστερ. Τα παλαιότερα trends τείνουν να έχουν μικρότερη σημασία από τα πιο πρόσφατα.

Ωστόσο, το πώς οι Dolphins αποδίδουν απέναντι σε έναν αντίπαλο της περιφέρειάς τους, όπως οι New England Patriots, τους οποίους συναντούν δύο φορές τον χρόνο, θα μπορούσε σίγουρα να αποτελέσει χρήσιμο δείκτη για το τι να περιμένουμε από την επόμενη συνάντησή τους.

Παρομοίως, το πώς μια ομάδα παρουσιάζει τάση τις τελευταίες εβδομάδες με τα spreads και τα totals είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξετε.

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι το πώς έχει παίξει μια ομάδα στην έδρα της ή εκτός έδρας τη συγκεκριμένη σεζόν.

Ορισμένες ομάδες είναι πολύ καλύτερες στην έδρα τους από ό,τι εκτός έδρας και το αντίστροφο. Μελετώντας αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσοδοφόρες αποδόσεις στο Sportaza.

Παρακολουθήστε την αναφορά τραυματισμών

Όταν ένας αστέρας quarterback όπως ο Πάτρικ Μαχόμς ή ο Τζος Άλεν τραυματίζεται, θα είναι σε όλες τις ειδήσεις.

Τι γίνεται όμως με έναν τραυματισμό του αναπληρωματικού running back της ομάδας, ο οποίος παίζει ζωτικό ρόλο για την ομάδα σε καταστάσεις μικρών αποστάσεων;

Τέτοιοι τραυματισμοί μπορεί να μην συζητούνται πολύ, αλλά μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εξέλιξη του παιχνιδιού ή ακόμα και ολόκληρης της σεζόν.

Παρακολουθήστε στενά την αναφορά τραυματισμών των ομάδων υπέρ και κατά των οποίων στοιχηματίζετε. Η απουσία ενός μόνο παίκτη μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Και μερικές φορές αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις του Sportaza.

Μείνετε μακριά από Parlays και Teasers

Τα Parlay είναι πολύ δημοφιλή λόγω του πόσο κερδοφόρα μπορούν να είναι, ενώ τα teaser μοιάζουν με ένα εύκολο στοίχημα για να κερδίσετε λόγω των επιπλέον πιθανοτήτων νίκης.

Αλλά στην πραγματικότητα, και τα δύο αυτά στοιχήματα έχουν τεράστια πλεονεκτήματα υπέρ της μπάνκας. Αυτό σας αναγκάζει να είστε τέλειοι σε πολλά στοιχήματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν πληρώνετε τις πραγματικές πιθανότητες της απίθανης επιτυχίας σας.

Φυσικά, μπορείτε ακόμα να παίξετε parlays αν στοιχηματίζετε για διασκέδαση. Απλά φροντίστε να ορίσετε ένα περιορισμένο budget για αυτά τα συγκεκριμένα στοιχήματα.

Εξετάστε το πλεονέκτημα έδρας

Μεταξύ 2012 και 2018, οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας κέρδισαν το 55% ή περισσότερο των αγώνων τους σε όλες τις σεζόν εκτός από δύο, σύμφωνα με την Washington Post.

Αυτό έχει κάπως αλλάξει τα τελευταία χρόνια, εν μέρει λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας και της μειωμένης υποστήριξης στην έδρα της.

Τούτου λεχθέντος, οι κορυφαίες ομάδες εξακολουθούν να τείνουν να παίζουν καλύτερα στην έδρα τους από ό,τι εκτός έδρας. Απλά μην τις υπερεκτιμάτε και μην ποντάρετε σε όλες τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας ταυτόχρονα.

Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, μελετήστε τον τρόπο με τον οποίο οι διάφορες ομάδες αποδίδουν εντός και εκτός έδρας. Αυτό θα σας δώσει ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα έναντι του bookie και θα αυξήσει τις συνολικές πιθανότητες νίκης σας.

Γνωρίστε τους αριθμούς 3, 4, 6, 7, 10 και 14

Λόγω της φύσης του σκοραρίσματος στο NFL, οι αριθμοί 3, 4, 6, 7, 10 και 14 είναι όλοι σημαντικοί. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Ειδικά το 3 και το 7 αναφέρονται συχνά ως "αριθμοί-κλειδιά", δεδομένου ότι οι αγώνες κρίνονται συχνά από ένα γκολ ή ένα touchdown.

Από το 2000 έως το 2023, αυτοί οι έξι αριθμοί αντιπροσώπευαν τα πιο συνηθισμένα περιθώρια τελικού σκορ, με το 3 να είναι το υψηλότερο με πάνω από 15% όλων των αγώνων και το 7 να έρχεται με πάνω από 9% όλων των αγώνων ανά καθαρό χτύπημα.

Επομένως, όταν αναλύετε τις στοιχηματικές επιλογές σας στο Sportaza, δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν από αυτούς τους αριθμούς και να επωφεληθείτε από αυτόν.

Οι νέες συνταγές μας