Υλικά Συνταγής
Σαρακοστή και ταραμοσαλάτα πάνε πακέτο. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, μπορούμε να συνδυάσουμε ταραμοσαλάτα με πίτες, για ένα εκλεκτικό σνακ!
Βάζουμε στο μίξερ τον ταραμά, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τα "χτυπάμε" μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμυδάκι και το μουλιασμένο ψωμάκι (αφού το έχουμε στίψει από το νερό) και ξαναχτυπάμε στο μίξερ.
Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπωλ, όπου προσθέτουμε σιγά σιγά το λαδάκι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι συνεχώς για να γίνει ένα ομοιόμορφο και απαλό μείγμα.
Η ταραμοσαλάτα είναι έτοιμη! Σερβίρουμε με κομμάτια από αραβική πίτα (αν θέλουμε τη βάζουμε λίγο στο φούρνο να ψηθεί) και έχουμε το τελειότερο σαρακοστιανό finger food! Καλή μας όρεξη!
Αν θέλουμε, για πιο light
Αν θέλουμε να γίνει λίγο πιο