Υλικά Συνταγής
Βάζουμε τις φράουλες στην κατάψυξη. (Η κατάψυξη βοηθάει στο να βγάλουν όλο το χυμό τους όταν τις λιώσουμε)
Όταν έχουν πια καταψυχθεί, τις βάζουμε στο στραγγιστό γιαούρτι 10%. Φροντίζουμε να έχουν καλυφθεί τελείως με το γιαούρτι, και τις αφήνουμε όλη τη νύχτα στο ψυγείο μέχρι να ξεπαγώσουν.
Το πρωί λιώνουμε τις φράουλες, (εγώ τις λιώνω με τα δάχτυλά μου).
Ρίχνουμε το μέλι και τα ανακατεύουμε. Δεν το έχω μετρήσει, ακριβώς, απλά, ρίχνετε όσο μέλι θέλετε για να γίνει γλυκό, και όσες φράουλες θέλετε για να γίνει πιο ζουμερό ή πιο πηχτό.
Γίνεται γλυκό και αρωματικό σαν παγωτό