Μερέντα

Υλικά συνταγής

Η κλασική συνταγή για σπιτική μερέντα. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σοκολάτας με το βούτυρο.

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο καλά κοσκινισμένο για να μην σβολιάσει, και την βανίλια.

Ανακατευουμε καλά.

Κατεβάζουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια είτε χοντροκομμένα είτε αλεσμένα.

Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο όπου και το διατηρούμε.

Η μερέντα μας είναι έτοιμη...

Αλοίφουμε σε ψωμί ή φτιάχνουμε σφολιάτα και ψήνουμε κρουασάν σοκολάτας.

Δείτε εναλλακτικά κι αυτή τη συνταγή για εύκολη μερέντα.

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.7 (Ψήφοι: 3)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 

Δείτε ακόμα

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: