Υλικά Συνταγής
Μερίδες
Η κλασική συνταγή για σπιτική μερέντα. Δοκιμάστε την και δε θα χάσετε!
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σοκολάτας με το βούτυρο.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο καλά κοσκινισμένο για να μην σβολιάσει, και την βανίλια.
Ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια είτε χοντροκομμένα είτε αλεσμένα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο όπου και το διατηρούμε.
Η μερέντα μας είναι έτοιμη...
Αλείφουμε σε ψωμί ή φτιάχνουμε σφολιάτα και ψήνουμε κρουασάν σοκολάτας.
Δείτε εναλλακτικά κι αυτή τη συνταγή για εύκολη μερέντα.